less meters more work

 

As a pilot for future construction we have according to the principles of the concept of organizational Veldhoen + Company office two layers designed and realized. It was the ’PTOW’ project (Place and Time Independent Works) of the KBC. This allows someone to pick a workplace preferences and availability rather tied to a personal wekplek.

The variation in the workplace is determined by an open or a closed workplace. An individual or team-oriented workplace. A workplace with facilities to discuss, meet, focus, process data archiving, producing etcetera.In the open space areas posted closed consultations, which have arisen between distinct areas.

Parallel to the facade walls are all transparent, so daylight deep into the building to enter and view of all workstations is possible. Across the wall, all walls partially closed for reasons of privacy and with acoustic materials.



Location

Client

private

Handing over

2001

Project type

interior existing building

Surface

1,000-5,000 m2

Theme

Yield

Collaboration

Suppliers

Applications