ARX

“met het hoofd in de wolken en met de voeten op de grond!”

ARX is een dynamisch, middelgroot en breedwerkend bureau dat streeft naar innovatieve en creatieve oplossingen voor al haar opdrachtgevers. Met gemiddeld 15 medewerkers in vaste dienst, en diverse partners in haar netwerk waar veelvuldig mee wordt samengewerkt is ARX uitermate flexibel.  
Samenwerking en communicatie zijn voor ARX sleutelbegrippen voor een succesvol ontwerp. Het kenmerk van onze opdrachtgevers is dat zij open staan voor deze innovatieve en creatieve oplossingen en dat zij zich betrokken voelen bij de opgave. Dat geldt zowel voor professionele opdrachtgevers met een complexe stedenbouwkundige opgave als ook voor de individuele particulier met een specifieke woonwens.
Door goed te luisteren naar de (impliciete) vraag van de opdrachtgevers kan ARX dit samen met hen vertalen naar een toepasbare, creatieve oplossing. Binnen alle opgaven creëren wij bewust ruimte voor betrokkenheid van de opdrachtgever. Daarvoor is een creatief en flexibel team noodzakelijk. 
ARX is continu bezig haar kennis te verdiepen en verbreden. Hiertoe heeft zij het ARXlab opgericht, een innovatie-tak waar men zich, samen met voor een project relevante externe partijen, bezig houdt met research en development en zich richt op specifieke en uitdagende vraagstukken. Dit continue proces van het stapelen van kennis, vernieuwen van inzichten en het toepassen hiervan leidt tot bovengemiddelde en concrete oplossingen. Resultaten uit het ARXlab zijn onder andere direct toegepast in een aantal energie-neutrale projecten, waaronder het project Biezenakker in Ulft. 
ARX beschikt ook over een eigen kleinschalig, niet gesubsidieerd (bescheiden) theater, het ARX Theater. Dit voormalige buurthuis uit de jaren vijftig kreeg een nieuwe invulling door er een verscheidenheid aan culturele activiteiten te organiseren, van concerten tot theatervoorstellingen, van filmavonden tot tentoonstellingen. Daarnaast is het ARX Theater te huur voor evenementen, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Het ARX Theater is tevens de thuisbasis van het ARXlab.
ARX onderkent dat het maken van goede presentaties een vak apart is. 
ARX presentaties is specialist in doeltreffend presenteren. Een goede en overtuigende presentatie kan het verschil betekenen tussen het wel of niet doorgaan van een opdracht of het winnen van een prijsvraag. ARX presentaties heeft zich toegelegd op het maken van losse producten als animaties, maquettes en brochures, maar ook in samenhangende presentatietrajecten waarbij de producten elkaar versterken.
Met een hoofdvestiging in Hengelo Gld. en een nevenvestiging in Shanghai, China is ARX ook internationaal actief.

 

 

Contactgegevens

  • Rozenstraat 16
  • 7255 XT Hengelo
  • Nederland
  • 0031-575462600
  • info@arxonline.nl
  • arxonline.nl