DKC Totaal Techniek

DKC is een installatiegroep die installatietechniek, koudetechniek en elektra op innovatieve wijze bundelt. Met maar één doel: u altijd de beste en meest complete oplossing aan te bieden. Een oplossing die uw verwachtingen waarmaakt en overtreft.

Uw wensen staan centraal. Wij luisteren naar u, denken mee en handelen proactief zodat wij u daadwerkelijk meerwaarde kunnen bieden. Uit onze adviezen spreekt bovendien betrokkenheid. Bij mens, milieu en maatschappij. Wij bieden u duurzaam maatwerk met kwaliteit als constante factor.

Samen met u bouwen we aan uw succes. Daar stemmen wij de kennis, kunde en expertise van onze afdelingen naadloos op af. Door intern kennis te koppelen, kunnen wij u op elke installatievraag een helder en compleet advies geven. Wat onze vakmensen vervolgens vertalen in een optimaal renderende installatie voor uw gebouw.

Een installatie op basis van totaaltechniek. Een kreet die wij dagelijks lading geven op de werkvloer. Door technische kennis, klantgericht advies en innovatie denkwijzen te combineren en te vertalen in oplossingen die werken voor onze klanten.

DKC. Inspiratie. Innovatie. Installatie.

 

Contactgegevens

  • Bijsterhuizen 30-09
  • NL 6604 LP Wijchen
  • Nederland
  • info@dkc.nl
  • dkc.nl

Projecten

Produkten