DSP Groep

DSP innovation BV is een onderneming die op basis van innovatieve energie en communicatieconcepten, ondersteund door web portalen, energiebesparing bewerkstelligt en een communicatieplatform biedt. Voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen, en een langdurige prettige relatie kunt u bij DSP innoavtion BV terecht.

Missie
DSP Innovation bv is een jonge, dynamische, maatschappelijk betrokken onderneming met passie voor innovatieve oplossingen. Bij ons staat de klant centraal. Deze kan rekenen op een scala aan zakelijke en professionele oplossingen en diensten, alsmede de begeleiding daarvan. Voor al onze oplossingen gelden de normen van een heldere propositie en een eenvoudige toepasbaarheid. Kwaliteit en langdurige relaties met klanten en partners zijn de belangrijkste drijfveren van DSP Innovation bv.
Visie
DSP Innovation bv realiseert zich dat een toenemende welvaart prettig voor u is. De hieraan onlosmakelijk verbonden toename van energieverbruik is echter een nadelig gevolg van deze welvaart. DSP Innovation bv wil deze gevolgen minimaliseren en werkt aan oplossingen, zodat we op een verantwoorde manier met de toenemende welvaart om kunnen blijven gaan. Door de inzet van innovatieve hulpmiddelen kan er meer rendement worden gehaald uit reeds toegepaste middelen. We streven ernaar om voortdurend de aanslag op natuurlijke energiebronnen en het milieu te beperken
 

 

 

Contactgegevens

Projecten