Duco Ventilation & Sun Control

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de klimaatverandering niet langer genegeerd mag worden. Ook hechten ze steeds meer waarde aan de kwaliteit van de lucht binnenshuis. Duco hecht veel belang aan duurzaamheid en streeft naar een evenwicht tussen ecologische en esthetische aspecten van haar activiteiten.

Met haar Green Building Solution creeert Duco een gezond en comfortabel binnenklimaat op een natuurlijke en energiezuinige manier. Ze biedt oplossingen voor woningen en kantoren, maar ook voor scholen en instellingen. Maak kennis met Duco’s innovatieve oplossingen en combinaties van ventilatie en zonwering, waarbij maar één eindresultaat mogelijk is: Natural Comfort Inside.

Welkom in de gezonde binnenwereld van Duco!

Dit recept vertaalt zich in een compleet en trendsettend productmenu. De natuurlijke systemen van Duco voorkomen dat binnen gebouwen het zogenaamde ‘sick-building’ syndroom ontstaat. Temperatuur, geluidbeperking, hoeveelheid zonlicht, vochtigheidsgraad en luchtverversing zijn bepalend voor een aangenaam verblijf in een ruimte. De juiste combinatie van zonwering en natuurlijke ventilatie via de gevel is een manier om een gebouw ‘gezond, comfortabel en energiezuinig’ te maken.

Duco 'Ventilation & Sun Control' is gestart in 1991 en gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 22.000 m2 in Veurne (België), gelegen langs de E 40 autosnelweg Oostende-Calais. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen. Duco behaalde reeds verschillende internationale Awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco biedt dan ook een marktgericht gamma design-geavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Duco 'Ventilation & Sun Control' beschouwt communicatie en promotie als essentieel en investeert daarom continu in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

 

Contactgegevens

  • Handelsstraat 19
  • B-8630 Veurne
  • Belgium
  • info@duco.eu
  • duco.eu

Projecten

Produkten