Kingspan Insulation

Kingspan Insulation is onderdeel van Kingspan Group Plc. en produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen in heel Europa. De PIR en Resol isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere (traditionele) isolatiematerialen. Het is dan ook de makkelijkste manier om aan het Bouwbesluit en de toekomstige bouweisen te voldoen.

Spouwmuur isolatie
Met de spouwmuurisolatie van Kingspan Insulation behaalt u de beste isolatiewaarde in de spouw. U kunt uw spouwmuur isoleren met twee soorten hoogwaardige isolatiemateriaal, Kingspan Kooltherm en Kingspan Therma. Met beide isolatieplaten behaalt u een uitstekende isolatiewaarde. Bovendien zijn het de dunste platen in de markt, zodat u slank kunt bouwen. En natuurlijk scoren de platen uitstekend op gebied van milieuvriendelijkheid.

Kooltherm spouwisolatie
De Kingspan Kooltherm K8 Spouwplaat behaalt een lambdawaarde van 0,021 W/m.K. Dat is de beste lamdawaarde voor deze toepassing. Ook beschikt deze isolatieplaat over een DuBo-keurmerk, uitgegeven door het NIBE. U bouwt dus gegarandeerd duurzaam. Bovendien scoort u met Kooltherm zeer goed op gebied van milieuvriendelijkheid.

Therma spouwisolatie
Met de Kingspan Therma TW50 Spouwplaat, een PIR isolatieplaat, behaalt u een lambdawaarde van 0,023 W/m.K. Deze plaat is daarmee een uitstekend alternatief voor de Kingspan Kooltherm K8 Spouwplaat. Bovendien leveren wij deze plaat ook met een 20 millimeter laag glaswol, de Kingspan Therma TW50 Plus Spouwplaat. Ideaal wanneer u vrije convectie bij het isoleren van een oneffen, grillige muur wilt voorkomen.

 

Contactgegevens

  • Lorentzstraat 1
  • 7102 JH Winterswijk
  • The Netherlands
  • 0031 543 543210
  • info@kingspaninsulation.nl
  • kingspaninsulation.nl

Projecten