Priva

Priva is echt overal. Niet alleen onze internationale vestigingen en ons fijnmazige partnernetwerk, maar ook onze producten en diensten vind je over heel de wereld. In de gebouwde omgeving kom je onze gebouwbeheersystemen tegen in musea, ministeries, scholen, winkelcentra, kantoren, dierentuinen en ziekenhuizen. Overal waar hoge eisen aan het binnenklimaat gesteld worden, biedt ons Priva Blue ID platform een 'speed and ease' oplossing. In de gebouwenwereld is Priva Blue ID nu al een begrip door de eenvoudige bediening en de snelle inbedrijfstelling.

 

Ook in de tuinbouw worden natuurlijk hoge eisen gesteld aan het binnenklimaat. Eén graad temperatuurverschil of een kleine verandering in luchtvochtigheid kan grote gevolgen hebben voor de kwaliteit en de hoeveelheid producten die geoogst wordt. Daarom luistert het binnenklimaat in een kas extra nauw. En dat is mooi, want zo valt er met de procescomputers van Priva heel veel te winnen voor een tuinbouwondernemer!

 

En waar tuinbouw en gebouwde omgeving elkaar raken, vind je ons ook. Stadslandbouw, duurzame delta's, urban farming, met ons revolutionaire Priva Blue ID platform kunnen we de meest complexe situaties eenvoudig beheer(s)baar maken. We zijn dan ook betrokken bij heel veel initiatieven op dit gebied.

 

 

 

Contactgegevens