Techneco

Denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Dat is wat Techneco beweegt. Daar liggen onze roots. Al meer dan 15 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze.

Techneco levert energiesystemen voor de woningbouw, bestaande bouw, renovatie en utiliteit. Maar ook voor vakantie woningen, zwembaden, woonboten en kwekerijen. Ons ervaren team is altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en ontwikkelingen in het vakgebied. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij vooruitstrevende, rendabele projecten.

Techneco biedt als een van de weinige leveranciers in Nederland compleet geïntegreerde klimaatsystemen aan. In het geval van een warmtepompsysteem, kunnen wij zowel de bron, de warmtepomp, de aansluitsets als het afgiftesysteem leveren. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien heeft Techneco het grootste assortiment kwaliteitswarmtepompen in Nederland! Daardoor worden de beloofde rendementen ook daadwerkelijk behaald en geeft Techneco 5 jaar volledige garantie op het systeem. De verkoop en installatie van onze systemen loopt via de installateur de groothandel.

Wilt u het hoogste rendement uit de zon halen? Dan is een compleet zonnesysteem van Techneco een goede keuze. Het Techneco PV concept bestaat uit een opstelling, panelen en omvormers. Wij hebben veel ervaring met het berekenen en toepassen van de systemen. U krijgt dus altijd de juiste configuratie. Ook de verkoop en installatie van deze systemen loopt via de installateur of de groothandel. Uiteraard leveren wij ook losse componenten.

 

Contactgegevens

  • Kleveringweg 9
  • 2616 LZ Delft
  • The Netherlands
  • 003115 2191000
  • info@techneco.nl
  • techneco.nl

Projecten