duurzame en betaalbare starterswoningen op maat

 
 

Project


STUDIOLOFT ontwikkelt studio’s in zowel bestaande panden als nieuwbouw. Deze studio’s kenmerken zich door een hoge mate van woongenot op een relatief klein woonoppervlak. Het comfort wordt verkregen door een uitgekiend ontwerp en indeling, waardoor een loftachtige woonsituatie wordt gecreëerd. Door een sterke combinatie van de binnenruimte en de binnenstedelijke locatie wordt een belangrijke meerwaarde geboden aan de bewoner.

De markt voor starterswoningen heeft een klein aanbod en grote vraag. Grootschalige nieuwbouwoplossingen zijn vaak te duur en veelal niet aantrekkelijk voor starters. De gemiddelde prijs voor een woning is voor de starter te hoog. Om de startersmarkt te bedienen, moet de ondergrens van de aankoopprijs op € 90.000 liggen. Juist in deze categorie is er nauwelijks aanbod.

STUDIOLOFT biedt hiervoor een oplossing! 

  • Door bestaande panden aan te kopen en bouwkundig te splitsen, of door het ‘slim’ realiseren van nieuwbouw, is het mogelijk zowel kwalitatieve als betaalbare huisvesting voor de startersmarkt te realiseren.

 

  • STUDIOLOFT ontwikkelt duurzame gebouwconcepten. Door het realiseren van energiezuinige, energie-nul en zelfs energiegenererende gebouwen wil STUDIOLOFT bijdragen aan de energiedoelstellingen van overheid en gemeentes en aan een lagere energienota voor de bewoner.


MAKELAAR ROTTERDAM
Woonvisie NVM Makelaars filiaal Noord
Kleiweg 151 3051 GN Rotterdam
T: 010 218 02 80 E: info@woonvisie.nl

Klik hier voor meer informatie over het eerste project Soetendaal, of hier voor meer informatie over STUDIOLOFT in het algemeen.Locatie

Opdrachtgever

particulier

Oplevering

2011

Project soort

exterieur en interieur bestaande bouw

Oppervlak

100-500 m2

Thema

Interactief

Samenwerking

Leveranciers

Toepassingen