gezamenlijke ruimte met veel licht en zicht

 

Project

Samen wonen, met ruimte voor jezelf. En met andere gelijkgestemden.

Een aantal 60-plussers krijgt aan de keukentafel het idee om samen te gaan bouwen. Om zo met behoud van privacy samen oud te worden. De kernwaarden: elkaar stimuleren, helpen en rust te gunnen. 

De architectuur voegt zich in de dorpse omgeving (Boxmeer) en ademt een brabantse sfeer met een mediterane twinkeling. Een ontmoetingsruimte in de tuin vormt het hart van de huisvesting.

Als adviseur voor het totale project en als ontwerper van de ontmoetingsruimte, heeft Olthaar Ontwerpen met een warm hart bijgedragen aan dit project voor mensen die graag duurzaam willen leven wonen en leven.



Locatie

Opdrachtgever

particulier

Oplevering

2007

Project soort

exterieur en interieur nieuwbouw

Oppervlak

< 100 m2

Thema

Opbrengend

Samenwerking

Leveranciers

Toepassingen