van laboratorium naar keuken

 

Volgens het concept ’Het Nieuwe Werken’ van Veldhoen + Company hebben wij voor Unilever Research de kantoren en laboratoria ontworpen in een werkomgeving, waar de scheiding tussen kantoor en laboratorium werd opgeheven.

Het project Culinary Center of Excellence omschreef de Unilever-doelstelling ‘marktgericht innoveren’, hetgeen door ons is vertaald in een interieur met lange zichtlijnen naar het omliggende polderlandschap als metafoor voor een weidse blik op de buitenwereld.

De steriele laboratoriumsfeer van voorheen is zo getransformeerd dat de productontwikkelaar zich tijdens zijn werk waant in de huiselijke omgeving van de Unilever-consument. De kantooromgeving is veranderd in een omgeving van ontmoeting en geconcentreerd werken.



Locatie

Oplevering

2000

Project soort

interieur bestaande bouw

Oppervlak

1.000-5.000 m2

Thema

Interactief

Samenwerking

Leveranciers

Toepassingen